Kontakta oss 08-551 710 60

Parkeringsmålning & Parkeringslinjer i Stockholm

Har ni byggt, eller funderar ni på att bygga, en parkeringsplats i anslutning till era lokaler? Vägmarkeringar i Järna AB har kvalitetslösningen för era parkeringslinjer . Genom att använda rätt utrustning och färg av hög kvalité har vi goda förutsättningar för att skapa tydliga linjer som underlättar för era besökare.

Vi utför linjemålning för parkeringsplatser vid köpcentrum, bostäder och arbetsplatser. Dessutom har vi rätt utrustning och kunnande för att måla parkeringslinjer inomhus för t.ex. industrilokaler och P-garage.

Parkeringslinjer – Mer än att måla på asfalt

Att göra parkeringslinjer handlar om så mycket mer än att bara måla på asfalt. Vi mäter avstånd och storleken på er parkeringsplats. Allt för att ni ska kunna utnyttja er parkeringsyta maximalt och att det skall bli smidigt för brukaren.

Dagens bilar är något större än de som var populära för några decennier sedan. Därför måste vi anpassa storleken efter dessa när vi ska bygga och måla om parkeringsplatser. På äldre parkeringsplatser fräser vi bort dem gamla färgen innan ommålning.

Kontakta oss för offert!

Se referensjobb

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår